Indulás dátuma: 
2020. 06. 27. - 08:00 - - 20:00
Esemény típusa: 
Kultúrális rendezvény
Találkozó: 
Poroszló Lukoil benzinkút
Cél: 
Tiszafüred Albatrosz kemping és kikötő

MOTOROS BARÁTAINK!

Most tényleg elmondhatjuk, hogy "AZ ÉLET A LEGNAGYOBB FORGATÓKÖNYVÍRÓ" 

 

Szia!

A sok-sok elmaradt Motoros rendezvény helyett, egy, nem is annyira egyedülálló, vagy rendhagyó eseményre hívunk és várunk Téged/Benneteket a Tisza-tó fővárosába, Tiszafüredre... 

Jelen járványügyi helyzetben, ezt, természetesen a vonatkozó előírásoknak megfelelően, hivatalosan lehet tartani. 

SZABADTÉRI MOTOROS SZENTMISE, MOTOROS ÁLDÁS ÉS MOTORSZENTELÉS, TISZAFÜREDEN, AZ ALBATROSZ KEMPINGBEN!!

Több, mint remek alkalom arra, hogy "szervezett körülmények között" találkozzunk egymással, ökölpacsizzunk, váltsunk egy-két szót, stb... Természetesen a tőlünk megszokott módon, + JÓTÉKONYSÁGI CÉLLAL gyűlünk össze, amihez kérünk járulj TE is hozzá, min 2 liter üzemanyag árával, MELY ADOMÁNY ÖSSZEGÉVEL, EGY MOTOROS TÁRSUNKNAK SZERETNÉNK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI. (azért vagyok szűkszavú, mert meglepetés lesz...)

PROGRAM:

KÖZPONTI GYÜLEKEZŐ: 

1: - na olyan nincs, DE! Olyan van, hogy 2020.06.27-én, mivel úgyis a 33-as úton jössz, Poroszlónál a Lukoil benzinkúton kell megállnod tankolni, vagy a shopban frissítőt venni, vagy csak a parkolóban szusszanni, kb. 10:30 és 11:00 óra között. Aztán mit ad a Jóisten, mivel többen is pont Tiszafüredre jöttök a Misére, ahová 11:30-kor kell odaérni, ezért EGYMÁST KÖVETVE JÖTTÖK AZ ÚTON, amit ugye a kresz is előír..., biztos lesz ott Füredi Motoros is, aki tudja a rövidebb utat..., lehet, hogy ezt úgy is hívhatjuk, hogy MOTOROS KÖRMENET?!

2: a Motoros mise helyszíne: TISZAFÜRED, ALBATROSZ KEMPING. Kezdés időpontja: 2020.06.27. 12:00 óra. A biztonságos elhelyezkedés és a járványügyi intézkedések betartása miatt, kérünk érkezz legalább fél órával a kezdés előtt! 

A Szentmise végén a Motorosok megáldásával és motorjaik megszentelésével, közös éneklést követően búcsúzunk egymástól, VAGY MÉGSEM?!

3: olyan, hogy szervezett buli, nincs, DE! Olyan lehetséges, hogy mivel TE nem akarsz aznap még hazamenni, hanem kikapcsolódásra vágysz, ezért kihasználod a hely adta lehetőségeket és aznapra, MEGSZÁLLSZ Tiszafüreden az Albatrosz kempingben, van sátorhely és kiadó faházak is (itt tudod a szállást lefoglalni: www.albatroszkemping.hu ), vagy más szálláshelyen. Délután kirándulhatsz, csónakázhatsz, pancsolhatsz... 

4: estére biztos megéhezel, hál'Istennek a vendéglátó helyek szabadon látogathatóak és aznap, pont 18:30 órától fogják a legfinomabb pizzákat sütni az 5350 BRINGAPONT PIZZÉRIÁBAN, én tuti ott fogok vacsorázni..., aztán meg ki tudja, valahol lehet lesz egy zenegép, ami működik éppen, hm...?!

 

SZÓVAL MINDEN ADOTT, EGY TARTALMAS, LÉLEKEMELŐ ÉS AZ ÖSSZETARTOZÁS ÉRZÉSÉT ERŐSÍTŐ PROGRAMHOZ... 

MÁR CSAK TE KELLESZ HOZZÁ... VÁRUNK!!!

 

Tudod: "MAGYAR ÉGEN MAGYAR ISTEN, MOTOROSNAK PÁRJA NINCSEN!" 

ILLA-BEREK, NÁDAK-EREK, A MOTOROSOK JÓ EMBEREK!

Hozzászólás

Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Következő esemény

2023. december 6. szerda - 15:30

Friss hozzászólások

Legújabb video